Φάκελοι & Επιστολόχαρτα

Εκτυπώστε εύκολα & οικονομικά φακέλους αλληλογραφίας ή επιστολόχαρτα.

Με τα στοιχεία ή και το λογότυπο της επιχείρησής σας, σε μικρές, μεγάλες ή πολύ μεγάλες ποσότητες. Με άμεση εξυπηρέτηση, γρήγορη παράδοση και προσιτές τιμές, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Εκτύπωση φακέλων

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με εκτυπωμένους φακέλους αλληλογραφίας, οι οποίοι φέρουν το λογότυπο & τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Διαλέξτε το είδος του φακέλου που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία μεγεθών, με ή χωρίς παράθυρο. Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε τιμές για την εκτύπωση εταιρικών φακέλων αλληλογραφίας.

Εκτύπωση επιστολόχαρτων

Εκτυπώστε επιστολόχαρτα σε χαρτί γραφής INASET PLUS OFFSET 90 gsm, απαράμιλλης υφής (συμβατό με laser εκτυπωτές γραφείου) ή σε ειδικό χαρτί της επιλογής σας, στην διάσταση που σας εξυπηρετεί, ακόμη και σε πολύ μικρές ποσότητες.

Η εκτύπωση μπορεί να γίνει ψηφιακά για μικρές ποσότητες, με ακόμη και αυθημερόν παράδοση, ή offset, για μεσαίες και μεγάλες ποσότητες.

επιστολόχαρτα Α4

Ενδεικτικός Τιμοκατάλογος

Για την εκτύπωση φακέλων αλληλογραφίας με το λογότυπο και τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Σε περίπτωση που δεν βρείτε το μέγεθος ή την ποσότητα που σας εξυπηρετεί, επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκτύπωση φακέλων διάστασης 11.4 x 23 cm

Στις παρακάτω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α..

Ποσότητα (τεμάχια)

1000

2000

Τιμή για μονόχρωμη εκτύπωση

60.00€

85.00€

Τιμή για δίχρωμη εκτύπωση

85.00€

120.00€

Δεν χρεώνεται η σχεδίαση των φακέλων σας.

Εκτύπωση φακέλων διάστασης 23 x 32 cm (Α4)

Στις παρακάτω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α..

Ποσότητα (τεμάχια)

1000

2000

Τιμή για μονόχρωμη εκτύπωση

100.00€

155.00€

Τιμή για δίχρωμη εκτύπωση

128.00€

170.00€

Δεν χρεώνεται η σχεδίαση των φακέλων σας.