Σφραγίδες

Κατασκευάστε εύκολα & οικονομικά την ξύλινη ή αυτομελανούμενη σφραγίδα της επιλογής σας.

Η διαδικασία κατασκευής μιας σφραγίδας είναι τυποποιημένη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η σφραγίδα σας πρέπει και αυτή να είναι το ίδιο κοινότοπη και τετριμμένη με την διαδικασία κατασκευής της. Κάθε σφραγίδα της οποίας αναλαμβάνουμε την σχεδίαση και την κατασκευή της αποτελεί μία ξεχωριστή πρόκληση για εμάς, με σκοπό την δημιουργία μίας σφραγίδας με την καλύτερη δυνατή αισθητική, για την βέλτιστη ανάδειξη της επιχείρησής σας ή της ιδέας σας.

Ξεχάστε λοιπόν τις αυτόματοποιημένες φόρμες και αφήστε σε εμάς την επιμέλεια της σχεδίασης της σφραγίδας σας. Διαλέγουμε το σωστό μέγεθος και τύπο σφραγίδας, αναλόγα  με τις ανάγκες σας. Διαμορφώνουμε άμεσα το προσχέδιο σύμφωνα με τις υποδείξεις σας ή μπορούμε να σας συμβουλέυσουμε για ό,τι δεν είστε σίγουροι. Έπειτα, το προσχέδιο αποστέλλεται σε εσάς προς έγκριση, προκειμένου να είστε βέβαιοι για το τελικό αποτέλεσμα. 

Αναλαμβάνουμε ακόμη την δημιουργία σφραγίδων με το λογότυπο ή το artwork σας.

Χάλασε η σφραγίδα σας;

Η σφραγίδα σας δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε ή θέλετε να αλλάξετε τα στοιχεία της χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε μηχανισμό ή βάση; Επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση αλλαγή του λάστιχου ή του ταμπόν της σφραγίδας σας.