Διαφημιστικά Έντυπα

Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση παντός είδους διαφημιστικών εντύπων.

Σε μικρές, μεγάλες ή πολύ μεγάλες ποσότητες. Με άμεση εξυπηρέτηση, γρήγορη παράδοση και προσιτές τιμές, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

φυλλάδια για ιατρικά συνέδρια
διαφημιστκά φυλλάδια

Διαφημιστικά Φυλλάδια

Αναλαμβάνουμε την ψηφιακή εκτύπωση φυλλαδίων, οποιασδήποτε διάστασης, σε πολύ οικονομικές τιμές. Προσφέρουμε ακόμη και αυθημερόν παράδοση, εάν υπάρχει έτοιμο προς εκτύπωση αρχείο.

Επιπλέον, για μεγάλες ποσότητες, αναλαμβάνουμε την offset εκτύπωση των φυλλαδίων σας, για πολύ μικρότερο κόστος ανά τεμάχιο.

Ίσως η πιο δημοφιλής κατηγορία έντυπου διαφημιστικού υλικού. Η δημοτικότητα τους οφείλεται στο χαμηλό κόστος ανά τεμάχιο και στην ευκολία διαμοιρασμού του.

Συνήθως η αλληλεπίδραση ενός δυνητικού πελάτη με ένα φυλλάδιο είναι μόλις μερικά δευτερόλεπτα, αφού συνήθως οι περισσότεροι καταναλωτές το απορρίπτουν μετά από μία γρήγορη ματιά. Για αυτό τον λόγο κρίνεται κρίσιμος ο καλός σχεδιασμός του φυλλαδίου, προκειμένου να έχει τις μέγιστες πιθανότητες να τραβήξει το ενδιαφέρον.

Εντυπα για την Αξιολόγηση e-shop

Εκτυπώνουμε έντυπα αξιολόγησης για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα που συνοδεύουν την αποστολή των εμπορευμάτων σας, σε πολύ οικονομικές τιμές.

Αν και το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεται δυναμικά, η απόσταση μεταξύ του εμπόρου και του καταναλωτή, παραμένει ένα από τα προβλήματά του. Για τον παραπάνω λόγο η αλληλεπίδραση μεταξύ της χρήσης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και των αξιολογήσεων είναι πολύ σημαντική. Όσο περισσότερο πραγματοποιούνται ηλεκτρονικές αγορές, τόσο περισσότερο οι αξιολογήσεις των χρηστών για προϊόντα ή υπηρεσίες των ηλεκτρονικών καταστημάτων κερδίζουν έδαφος στην απόφαση αγοράς. Οι θετικές αξιολογήσεις είναι ο καλύτερος, αυθεντικότερος και ο αποδοτικότερος τρόπος σύστασης για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς πρόκειται για μια οργανική & δωρεάν διαφήμιση.

Δώστε την ευκαιρία στους πελάτες σας να αξιολογήσουν την εμπειρία τους από το ηλεκτρονικό σας κατάστημά!

Το έντυπο μπορεί να περιέχει και τους όρους για τυχόν επιστροφές εμπορευμάτων.

Κατασκευάζουμε το QR που παραπέμπει στο site, στο google business ή στη σελίδα αξιολογήσεων στις πλατφόρμες του Skroutz ή του Best Price.

Διαφημιστικά Μπλοκ Σημειώσεων

Ένα από τα πιο οικονομικά, αλλά και ταυτόχρονα πιο αποδοτικά μέσα διαφήμισης της επιχείρησής σας. Μπορούν να μοιραστούν είτε σε μικρούς αριθμούς είτε μαζικά, καταλαμβάνοντας μία μόνιμη θέση στο γραφείο των πελατών σας. Λόγω της πρακτικότητας τους, χρησιμοποιούνται σχεδόν καθημερινά από τους περισσότερους, δρώντας παράλληλα σαν συνεχής υπενθύμιση της επιχείρησής σας σε αυτούς. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για την εκτύπωση διαφημιστικών μπλοκ σημειώσεων, σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες.

Τα μπλοκ αυτά δένονται με ψαροκολλητό δέσιμο και συνήθως αποτελλούνται από 50 ή 100 φύλλα. Η διάστασή τους ποικίλει ανάλογα με τη προβλεπόμενη χρήση τους. Φέρουν τα στοιχεία ή και το λογότυπο της επιχείρησής σας, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε περίοπτη θέση. Μπορούν ακόμη να είναι διαγραμμισμένα ή με μιλιμετρέ, αναλόγως τις προτιμήσεις σας. Τέλος, μπορεί να γίνει χρήση ειδικού χαρτιού της επιλογής σας, αντί του απλού χαρτιού γραφής.

Αφίσες

Εκτυπώνουμε ψηφιακά αφίσες διάστασης 33x48 cm, ακόμη και σε πολύ μικρές ποσότητες, με τη δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης με έτοιμο προς εκτύπωση αρχείο, σε πολύ οικονομικές τιμές.

Αν και απλό σαν ιδέα, αφού θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν πρόκειται για κάτι παραπάνω από ένα μεγάλής διάστασης εκτυπωμένο χαρτί, η αφίσα αποτελεί ένα ισχυρό διαφημιστικό εργαλείο του οποίου τις δυνατότητες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να προωθήσετε επιτυχώς την επιχείρησή σας, καθώς και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Απαντώνται σε πολυσύχναστους χώρους δημόσιους χώρους ή σε βιτρίνες μαγαζιών για την μαζική τους κατανάλωση τους από τους περαστικούς. Περιέχουν τόσο κειμενικά όσο και γραφικά στοιχεία, αν και υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες δεν συνυπάρχουν κείμενο και γραφικά ή εικόνες, αλλά ο σχεδιαστής κάνει χρήση μόνο του ενός εκ των δύο.

αφίσα υδραϊκή athens one day cruise
brochures για ταξιδιωτικό γραφείο
brochure με δίπλωμα z-fold

Brochures

Διαλέξτε μία ανάμεσα στους διάφορους τύπους διπλώματος που προφέρουμε (half-fold, tri-fold in/out, gate fold, double parallel fold, z-fold, κ.α.) και εκτυπώστε, ακόμη και αυθημερόν, brochures στο ειδικό χαρτί της επιλογής σας. Η υψηλής ποιότητας ψηφιακή εκτύπωση που προσφέρουμε, σε συνδυασμό με την πληθώρα μετεκτυπωτικών εργασιών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε εγγυούνται την βέλτιστη προβολή της επιχείρησής σας και των προϊόντων της.

Σε αντίθεση με τα φυλλάδια, τα brochures (μπροσούρες) έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να διαβαστούν από κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρεται στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας και επιθυμεί να μάθει περισσότερα για αυτά.

Booklets

Εκτυπώνουμε booklets όλων των διαστάσεων σε απλό ή ειδικό χαρτί της επιλογής σας, με διπλή καρφίτσα, σπιράλ, ή οποίον άλλο τρόπο βιβλιοδεσίας εσάς εξυπηρετεί. Η ψηφιακή εκτύπωση επιτρέπει την εκτύπωση booklets με πολύ μικρό κόστος ανά σελίδα, ακόμη και σε μικρά τιράζ.

Πρόκειται για ένα είδος πολυσέλιδου εντύπου, των οποίων τα φύλλα συρράπτονται μεταξύ τους στην ράχη (saddle stitching), αν και δεν είναι σπάνια η χρήση σπιράλ αντί του συρραπτικού ράχης. Το τελικό αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ένα βιβλιάριο (booklet), το οποίο συνήθως δεν ξεπερνά τις 100 σελίδες.

Λόγω του σχετικά μεγάλου κόστους ανά μονάδα (σε σύγκριση π.χ. με το κόστος μονάδας για ένα φυλλάδιο) τα booklets δεν χρησιμοποιούνται για την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρησή σας, αφού ο μαζικός διαμοιρασμός τους θα ήταν ασύμφορος και ταυτόχρονα μη αποδοτικός. Αντίθετα, μοιράζονται συνήθως σε μικρό αριθμό πελατών υπό την μορφή π.χ. καταλόγων, προκειμένου να τους βοηθήσουν να διαλέξουν τι τους ταιριάζει καλύτερα από τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες της επιχείρησής σας.

artistic booklet δεμένο με συρραπτικό ράχης
booklet δεμένο με συρραπτικό ράχης