Διαφημιστικά Έντυπα

Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση παντός είδους διαφημιστικών εντύπων.

αφίσα υδραϊκή athens one day cruise

Αφίσες

Εκτυπώνουμε ψηφιακά αφίσες διάστασης μέχρι και 33 x 48 cm, ακόμη και σε πολύ μικρές ποσότητες, με τη δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης.

Αν και απλό σαν ιδέα, αφού θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν πρόκειται για κάτι παραπάνω από ένα μεγάλής διάστασης εκτυπωμένο χαρτί, η αφίσα αποτελεί ένα ισχυρό διαφημιστικό εργαλείο του οποίου τις δυνατότητες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να προωθήσετε επιτυχώς την επιχείρησή σας, καθώς και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Απαντώνται σε πολυσύχναστους χώρους δημόσιους χώρους ή σε βιτρίνες μαγαζιών για την μαζική τους κατανάλωση τους από τους περαστικούς. Περιέχουν τόσο κειμενικά όσο και γραφικά στοιχεία, αν και υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες δεν συνυπάρχουν κείμενο και γραφικά ή εικόνες, αλλά ο σχεδιαστής κάνει χρήση μόνο του ενός εκ των δύο.

Διαφημιστικά Φυλλάδια

Αναλαμβάνουμε την ψηφιακή εκτύπωση φυλλαδίων, οποιασδήποτε διάστασης, με τη δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης για μικρές ποσότητες.

Ίσως η πιο δημοφιλής κατηγορία έντυπου διαφημιστικού υλικού. Η δημοτικότητα τους οφείλεται στο χαμηλό κόστος ανά τεμάχιο και στην ευκολία διαμοιρασμού του.

Συνήθως η αλληλεπίδραση ενός δυνητικού πελάτη με ένα φυλλάδιο είναι μόλις μερικά δευτερόλεπτα, αφού συνήθως οι περισσότεροι καταναλωτές το απορρίπτουν μετά από μία γρήγορη ματιά. Για αυτό τον λόγο κρίνεται κρίσιμος ο καλός σχεδιασμός του φυλλαδίου, προκειμένου να έχει τις μέγιστες πιθανότητες να τραβήξει το ενδιαφέρον.

διαφημιστκά φυλλάδια
φυλλάδια για ιατρικά συνέδρια

Εντυπα Αξιολόγησης για e-shop

Εκτυπώνουμε συνοδευτικά έντυπα αξιολόγησης για τις παραγγελίες των πελατών σας από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Αν και το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεται δυναμικά, η απόσταση μεταξύ του εμπόρου και του καταναλωτή, παραμένει ένα από τα προβλήματά του. Ενθαρύνετε τους πελάτες σας να μοιραστούν την εμπειρία τους με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με εσάς αλλά και με το υπόλοιπο καταναλωτικό κοινό/δυνητικούς πελάτες σας συμπεριλαμβάνοντας ένα έντυπο αξιολόγησης. Οι θετικές αξιολογήσεις είναι ο καλύτερος και ο πιο αποδοτικός τρόπος σύστασης και ενίσχυσης της αξιοπιστίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Δημιουργούμε το/τα QR code που μπορούν να παραμπέμπουν στον ιστότοπό σας, στο προφίλ της επιχείρησής σας στο Google My Business (Google Maps), ή στο προφίλ της επιχείρησής σας στις μηχανές αναζήτησης και σύγκρισης τιμών Skroutz ή Best Price.

Διαφημιστικά Μπλοκ Σημειώσεων

Ένα από τα πιο οικονομικά, αλλά και ταυτόχρονα πιο αποδοτικά μέσα διαφήμισης της επιχείρησής σας.

Μπορούν να μοιραστούν είτε σε μικρούς αριθμούς είτε μαζικά, καταλαμβάνοντας μία μόνιμη θέση στο γραφείο των πελατών σας. Λόγω της πρακτικότητας τους, χρησιμοποιούνται σχεδόν καθημερινά από τους περισσότερους, δρώντας παράλληλα σαν συνεχής υπενθύμιση της επιχείρησής σας σε αυτούς. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για την εκτύπωση διαφημιστικών μπλοκ σημειώσεων, σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες.

Τα μπλοκ αυτά δένονται με ψαροκολλητό δέσιμο και συνήθως αποτελλούνται από 50 ή 100 φύλλα. Η διάστασή τους ποικίλει ανάλογα με τη προβλεπόμενη χρήση τους. Φέρουν τα στοιχεία ή και το λογότυπο της επιχείρησής σας, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε περίοπτη θέση. Μπορούν ακόμη να είναι διαγραμμισμένα ή με μιλιμετρέ, αναλόγως τις προτιμήσεις σας. Τέλος, μπορεί να γίνει χρήση ειδικού χαρτιού της επιλογής σας, αντί του απλού χαρτιού γραφής.

brochures για ταξιδιωτικό γραφείο
brochure με δίπλωμα z-fold

Brochures

Διαλέξτε μία ανάμεσα στους διάφορους τύπους διπλώματος που προφέρουμε (half-fold, tri-fold in/out, gate fold, double parallel fold, z-fold, κ.α.) και εκτυπώστε, ακόμη και αυθημερόν, brochures στο ειδικό χαρτί της επιλογής σας.

Η υψηλής ποιότητας εκτύπωση που προσφέρουμε, σε συνδυασμό με την πληθώρα μετεκτυπωτικών εργασιών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε εγγυούνται την βέλτιστη προβολή της επιχείρησής σας και των προϊόντων της.

Σε αντίθεση με τα φυλλάδια, τα brochures (μπροσούρες) έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να διαβαστούν από κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρεται στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας και επιθυμεί να μάθει περισσότερα για αυτά.